Aanbieding!

Mini kas foliekas kweekkas tuinkas hobbykas broeikas L 76 x B 76 x H 100 cm

 39,95  29,95

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Mini-kas voor een aangenaam prijsje.
LxBxH 76x76x100 cm

Puur genot tot in de late herfst.
Overal kun je deze tuinkas opbouwen. Dit minikasje  bestaat uit een polyethyleen grondbak, buisgeraamte, stevige folie met ritssluiting en een plantbeschermingsnet. Al vanaf het prille begin van de lente tot in de herfst en kan dit overdekte mini-tuintje gebruikt worden. Zodra het echt warm weer wordt is er dan het beschermingsnet dat jouw planten de nodige frisse lucht gunt, maar daarnaast ook de vogels op afstand houdt.
Ideaal voor kinderen: Jong geleerd, oud gedaan!
Dit minikasje zorgt voor maximaal tuinplezier bij de allerkleinsten. Waar komen radijsjes, wortelen en andere groenten vandaan? Samen groenten kweken met de kleinsten van het gezin is niet alleen leuk, maar ook leerrijk. Je kinderen kunnen zo leren begrijpen waar de groenten vandaan komen en zullen ook sneller proeven.
Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid
Het minikasje kan een perfect geschenk zijn voor een communiefeest, verjaardagsfeest, moederdag, vaderdag, … noem maar op. Zelf groenten kweken is meer dan ooit populair. Dankzij dit minikasje kan je iedereen overhalen om aan de slag te gaan en zelf groenten te kweken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mini kas foliekas kweekkas tuinkas hobbykas broeikas L 76 x B 76 x H 100 cm” te beoordelen

UA-4752722-12